Ontdek het Ultieme Comfort

Bij de SeT Residentie bieden we u de kans om te genieten van ultiem comfort in een van onze 36 prachtige, lichte en recent gerenoveerde appartementen. Of u nu alleen komt of met uw partner, u zult versteld staan van de serene schoonheid van onze locatie aan het water, op slechts een steenworp afstand van het centrum van Mijdrecht. Wat ons nog specialer maakt, is dat we uw geliefde huisdier met open pootjes verwelkomen. We bieden niet alleen lichte 1-persoons appartementen, maar ook 2-persoons appartementen voor echtparen.

Moderne Woonruimte

Onze appartementen zijn ontworpen met uw comfort in gedachten. Elke ruimte is voorzien van een mooie woonkamer met een keuken, slaapkamer met een modern toilet en doucheruimte en de nieuwste communicatie- en ICT-toepassingen om uw privacy en veiligheid te waarborgen. Of u nu behoefte heeft aan een alarmeringssysteem voor hulp in uw appartement of een veilige leefomgeving voor mensen met dementie, wij staan voor u klaar. Bij de SeT Residentie hanteren we geen gesloten deuren principe, zodat u zich altijd vrij kunt bewegen.

All-Inclusive Wonen

Uw verblijf bij de SeT Residentie is gebaseerd op een all-inclusive formule.

Dit betekent dat o.a. het volgende bij de prijs is inbegrepen:
- Horecaservice: Heerlijke maaltijden en drankjes
- Was- en strijkservice: Altijd frisse kleding en beddengoed
- Nutsvoorzieningen: U heeft nergens omkijken naar
- Wifi: Blijf verbonden met dierbaren
- Activiteiten: Leef actief en plezierig
- 24/7 Aanwezigheid van Verzorging: Uw welzijn is onze prioriteit

Zorg op Maat

Bij de SeT Residentie bieden we zorg volgens de verpleeghuisnorm voor bewoners met lichamelijke of psychogeriatrische klachten, waaronder dementie. Ook indien u een WLZ-zorgindicatie heeft kunt u bij ons terecht. De financiering van de zorg verloopt via PGB (Persoonsgebondenbudget). Het is soms een wirwar aan regelgeving en er komt veel op u en uw familie af, wij helpen u graag hiermee verder.

Behoefte aan tijdelijke ondersteuning?
De SeT Residentie biedt tevens logeeropvang en mantelzorgontlasting, zodat u altijd de zorg krijgt die u nodig heeft, wanneer u dat nodig heeft.

Wie Niet Bij Ons Kan Wonen

Welke bewoners kunnen hier niet wonen:
- Bij ernstige gedragsproblematiek, zoals agressief gedrag, dat maakt dat een bewoner moeilijk kan (samen)leven met de overige bewoners van de SeT Residentie;
- Bij een psychiatrisch ziektebeeld, waarvoor de benodigde zorg niet past binnen de woonzorgsetting van de SeT Residentie;
- Bij onbegrepen gedrag, voortkomend uit een ziektebeeld, waardoor de veiligheid van u of van andere bewoners in het geding komt;
- Bewoners met een sterke neiging tot dwalen. De SeT Residentie is niet gesloten en er wordt geen onvrijwillige zorg geboden. Onze ervaring is dat de veilige, huiselijke omgeving en een relatief klein zorgteam de neiging tot dwalen sterk kan verminderen en onrustige personen in onze huizen dikwijls tot rust komen. Dit is echter niet altijd van tevoren in te schatten waardoor een zorgvuldige afweging van belang is. De SeT Residentie kan op het moment dat er een aanhoudende onveilige situatie is, besluiten dat de grenzen voor onze organisatie zijn bereikt. In dat geval zullen we met alle betrokkenen altijd op een zorgvuldige wijze toewerken naar een oplossing.
- Bewoners in een revalidatietraject met een zeer specialistische zorgvraag. Per situatie zal bekeken worden of de benodigde zorg op voldoende niveau kan worden verleend.
- Als een bewoner ondanks herhaalde waarschuwingen ernstige overlast blijft bezorgen aan de omgeving.

Een Levendige Gemeenschap

Bij de SeT Residentie draait het niet alleen om wonen; het draait om het zijn van een deel van een levendige gemeenschap waarin activiteiten en plezier centraal staan. Doe mee aan zitgymnastiek, geheugentraining en gezellige biljart- en bridgemiddagen. Of geniet gewoon van aangename gesprekken en verrukkelijke pannenkoeken, gebakken door onze jonge vrijwilligers die altijd klaarstaan om een handje te helpen.

Bij de SeT Residentie hebben we alles in huis om van uw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Neem contact met ons op en ontdek hoe u deel kunt uitmaken van onze bijzondere gemeenschap.

Contact

Kies voor een leven dat zorgeloosheid en vrijheid samenbrengt. Kies voor de SeT Residentie in Mijdrecht – waar uw wensen onze prioriteit zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en zet de eerste stap naar uw nieuwe thuis!

📞 Bel: 06-14060755

De SeT Residentie: 0297-310000
Horeca: 06-17214721
Bezoekadres:
Bozenhoven 157
3641AE  Mijdrecht
KvK: 75224372

e : administratie@desetresidentie.com
w : www.desetresidentie.com

Privacyverklaring
Klachtenreglement
Klik op deze link: Klachtenformulier Residentie