Comfort&Moderne Woonruimte

Bij de SeT Residentie bieden we u de kans om te genieten van ultiem comfort in een van onze 36 prachtige, lichte en recent gerenoveerde appartementen. Of u nu alleen komt of met uw partner, u zult versteld staan van de serene schoonheid van onze locatie aan het water, op slechts een steenworp afstand van het centrum van Mijdrecht. Wat ons nog specialer maakt, is dat we uw geliefde huisdier met open pootjes verwelkomen. We bieden niet alleen lichte 1-persoons appartementen, maar ook 2-persoons appartementen voor echtparen.

Onze appartementen zijn ontworpen met uw comfort in gedachten. Elke ruimte is voorzien van een mooie woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, een comfortabele slaapkamer met een modern toilet en doucheruimte, en de nieuwste communicatie- en ICT-toepassingen om uw privacy en veiligheid te waarborgen. Of u nu behoefte heeft aan een alarmeringssysteem voor hulp in uw appartement of een veilige leefomgeving voor mensen met dementie, wij staan voor u klaar. Bij De Residentie hanteren we geen gesloten deuren principe, zodat u zich altijd vrij kunt bewegen

Meer informatie of Brochure aanvragen?

Contact

Kies voor een leven dat zorgeloosheid en vrijheid samenbrengt. Kies voor de SeT Residentie in Mijdrecht – waar uw wensen onze prioriteit zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en zet de eerste stap naar uw nieuwe thuis!

📞 Bel: 06-14060755

De SeT Residentie: 0297-310000
Horeca: 06-17214721
Bezoekadres:
Bozenhoven 157
3641AE  Mijdrecht
KvK: 75224372

e : administratie@desetresidentie.com
w : www.desetresidentie.com

Privacyverklaring
Klachtenreglement
Klik op deze link: Klachtenformulier Residentie

Contact / Brochure aanvragen

Wilt u een brochure ontvangen of meer informatie ?

Telnr:  : 0297-310000