Tijdelijke zorg nodig?

 

📞 Bel: 06-14060755
Ben je op zoek naar tijdelijke zorgondersteuning voor jezelf of een geliefde die in zorgbehoefte verkeert? Residentie biedt de perfecte oplossing als zorghotel met logeeropvang en mantelzorgontlasting.

 

  • Tijdelijke zorg
    De SeT Residentie heeft naast permanentverblijf ook de mogelijkheid om als zorghotel te fungeren. Alle faciliteiten zijn aanwezig, Zorg, Horeca en Huisvesting. De SeT Residentie creëert een veilige en vertrouwde omgeving waar mensen tijdelijk kunnen verblijven tegen een dagtarief. Dit kan variëren van enkele dagen tot enkele weken, afhankelijk van de behoeften en wensen. Tijdens het verblijf worden de gasten voorzien van persoonsgerichte zorg, waarbij er aandacht is voor individuele behoeften en voorkeuren. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers staan klaar om de gasten een comfortabel en aangenaam verblijf te bieden.
  • Het ontlasten van de mantelzorg
    Wij begrijpen dat het continu zorgen voor een dierbare een grote belasting kan zijn. Of het nu gaat om een familielid met een speciale zorgbehoefte of een oudere die extra ondersteuning nodig heeft, het kan soms overweldigend zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid van logeeropvang en mantelzorgontlasting. Daarnaast begrijpen we ook dat mantelzorgers af en toe een pauze nodig hebben. De constante zorgtaken kunnen zowel fysiek als mentaal uitputtend zijn. Daarom bieden wij mantelzorgontlasting aan. Dit houdt in dat we de zorgtaken tijdelijk overnemen, zodat mantelzorgers de tijd en ruimte krijgen om op adem te komen en zelf tot rust te komen. Tijdens deze periode kunnen zij gerust zijn, wetende dat hun geliefde in goede handen is en de nodige zorg en aandacht krijgt.

Bij de SeT Residentie geloven we sterk in persoonlijke aandacht en kwalitatieve zorg. Ons team van professionele zorgverleners staat klaar om te helpen en de best mogelijke zorgervaring te bieden. We hebben oog voor de individuele behoeften en respecteren de wensen van onze gasten en hun mantelzorgers.

Dus als je behoefte hebt aan tijdelijke ondersteuning voor jezelf of voor een ander? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat de zorg kan worden voortgezet.

Neem een kijkje bij onze appartementen📞 Bel: 06-14060755

Contact

Kies voor een leven dat zorgeloosheid en vrijheid samenbrengt. Kies voor de SeT Residentie in Mijdrecht – waar uw wensen onze prioriteit zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en zet de eerste stap naar uw nieuwe thuis!

📞 Bel: 06-14060755

De SeT Residentie: 0297-310000
Horeca: 06-17214721
Bezoekadres:
Bozenhoven 157
3641AE  Mijdrecht
KvK: 75224372

e : administratie@desetresidentie.com
w : www.desetresidentie.com

Privacyverklaring
Klachtenreglement
Klik op deze link: Klachtenformulier Residentie