Evenementen

Keuzemenu Vlees, Vis of Vegetarisch

Onze menukaart biedt u een ruime keuze, met opties voor liefhebbers van vlees, vis, en vegetarische gerechten. U kunt dus altijd iets vinden dat aan uw smaak en voorkeur voldoet. S'avonds kunt u genieten van een typisch Hollandse maaltijd. Onze professionele koks maken ook geregeld uitstapjes naar buitenlandse keukens. Iedere avond maakt de kok contact met de bewoners om er zeker van te zijn dat iedereen geniet.

Maak een Reservering!
Wilt u een tafel reserveren in ons restaurant? Neem contact met ons op en beleef een onvergetelijke culinaire ervaring in de Residentie!
Telnr: 06-17214721 (ook whatsapp beschikbaar)

Een Sfeervol Restaurant met Twee Ruime Terrassen

Ons sfeervolle restaurant met twee ruime terrassen biedt de perfecte setting om te genieten van het heerlijke eten. Eén van onze terrassen ligt direct aan het water, waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht terwijl u dineert. Onze deuren staan open voor niet alleen onze gewaardeerde bewoners en gasten, maar ook voor u! Schuif gezellig aan voor een heerlijke lunch of diner (op reservering) en laat u verwennen door de warme ambiance die onze Residentie te bieden heeft.

Dagelijks Verse Verwennerij

In de Residentie is elke maaltijd een ware culinaire belevenis! Onze gepassioneerde chef-koks staan klaar om u dagelijks te verwennen met vers bereide gerechten. Of u nu houdt van een smaakvol ontbijt, een verrukkelijke lunch, of een feestelijk driegangenmenu voor het diner, wij hebben voor ieder wat wils. En laten we vooral onze heerlijke zelfgebakken appeltaart bij de koffie niet vergeten!

Kom gezellig langs en schuif aan bij de bewoners van de SeT Residentie.

Contact

Wilt u reserveren of wilt u ons dagmenu weten?

📞 Bel: 06-17214721

De SeT Residentie: 0297-310000

Bezoekadres:
Bozenhoven 157
3641AE  Mijdrecht