Wonen in verzorgingshuis De SeT Residentie in Mijdrecht

Ontdek de SeT Residentie in Mijdrecht, een toegewijde verzorgingshuis. Hier genieten bewoners van zorg op maat, afgestemd op individuele behoeften, voor een zo zelfstandig mogelijk leven.

Ervaar wonen in een verzorgingshuis met een warme en ondersteunende omgeving, speciaal ontworpen voor hen die door gezondheidsproblemen of ouderdom niet meer thuis kunnen wonen. Onze toewijding aan cliëntervaringen en kwaliteitszorg voldoet aan de normen van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) in Nederland, wat ons onderscheidt in zorgkwaliteit.

All-Inclusive Comfortabel Wonen

Bij de SeT Residentie streven we naar een zorgeloze ervaring met onze all-inclusive formule. Ontdek het gemak van:

Horecaservice: Geniet van heerlijke maaltijden en drankjes.
Was- en strijkservice: Altijd frisse kleding en beddengoed.
Nutsvoorzieningen: Geen zorgen over praktische zaken.
Wifi: Blijf verbonden met dierbaren.
Activiteiten: Leef actief en plezierig.
24/7 Verzorging: Uw welzijn is onze prioriteit.
Voel u thuis in onze residentie, waar comfort en zorg hand in hand gaan.

Vrijheid en Openheid

Bij SeT Residentie in Mijdrecht omarmen we een open deur beleid en bieden we vrijwillige zorg. Bewoners hebben de vrijheid om naar buiten te gaan en bezoek te ontvangen, stimulerend voor sociale interactie en behoud van eigen regie. Onze benadering is gebaseerd op vrije keuze, waar bewoners beslissen over deelname aan activiteiten en contact met familie en vrienden. Vrijwillige zorg past zich aan aan individuele behoeften, een flexibele en persoonlijke aanpak.

Ervaringen van bewoners en zorgkwaliteit worden voortdurend gemonitord en geëvalueerd, wat bijdraagt aan een continue verbetering van onze zorg en ondersteuning.

Contact

Kies voor een leven dat zorgeloosheid en vrijheid samenbrengt. Kies voor de SeT Residentie in Mijdrecht – waar uw wensen onze prioriteit zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en zet de eerste stap naar uw nieuwe thuis!

📞 Bel: 06-14060755

De SeT Residentie: 0297-310000
Horeca: 06-17214721
Bezoekadres:
Bozenhoven 157
3641AE  Mijdrecht
KvK: 75224372

e : administratie@desetresidentie.com
w : www.desetresidentie.com

Privacyverklaring
Klachtenreglement
Klik op deze link: Klachtenformulier Residentie