fbpx
De SeT Residentie BV

Modeshow

26 26 mensen hebben dit evenement bekeken.

Modeshow op locatie bij de SeT Residentie

Het hele jaar door presenteert H en A Mode de nieuwste mode collecties bij diverse woonzorgcentra, dienstencentra en damesverenigingen door heel Nederland. Dit kan gewoon een gezellige verkoop zijn of een spetterende modeshow met daarna de gelegenheid tot verkoop. In overleg met de SeT Residentie zorgen wij er in ieder geval voor dat het een hele gezellige en onvergetelijke ervaring wordt.

Datum: Vrijdag 13 september
Start modeshow: 15:00 uur
Entree: Gratis

Over H en A Mode

Voor veel dames en ook steeds meer heren van boven de 55 jaar wordt het steeds lastiger om modieuze, draagbare seniorenmode van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs te vinden. De doorsnee Nederlandse winkelstraten puilen uit van de jonge, schreeuwerige kledingzaken. De modezaken gericht op de meer volwassen doelgroep heeft doorgaans een collectie die ‘saai, stijf of zeer kostbaar’ is. Bovendien zijn de meeste modezaken niet ingesteld op de wat oudere doelgroep. Pashokjes zijn niet goed toegankelijk en personeel is vaak niet opgeleid om een goed kledingadvies te geven. Alles moet tegenwoordig snel, snel, snel.

Dat moet anders kunnen dachten Henk en Arthur van H en A Mode ruim 25 jaar geleden.

Betere kwaliteit, comfort en pasvormen die aangepast zijn op de vormen van een oudere dame of heer, meer gemak en persoonlijke service en vooral modieuzer en meer kleur, “maar dan wel voor elke portemonnee”. Altijd de nieuwste seniorenmode tegen aantrekkelijke prijzen want exclusiviteit hoeft niet duur te zijn.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar horeca@desetresidentie.com

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

2024-09-13 @ 15:00 aan
2024-09-13 @ 17:00
 

Locatie

 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends